Pasta sopii mitä parhaiten myös keittoon ja erityisen hyvin se maistuu juustoisessa keitossa. Proteiiniksi käy mikä tahansa jauhelihan kaltainen kasvisporteiini. Paprika ja sipuli viimeistelevät mainion makuyhdistelmän. 

Keiton valmistamiseen tarvitset

  • 1 iso sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1,5 rkl öljyä
  • 4 dl pastaa
  • 1 l vettä
  • 2 kasvisfondikuutiota
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 pkt Mifu jauhista
  • 250 g sulatejuustoa
  • tuoretta oreganoa  

Pilko sipuli ja paprika. Lämmitä oljy kattilassa ja lisää sipulit kattilaan. Kun sipuli on hiukan kuullottunut lisää paprika ja anna kuullottua hetken aikaa. Kaada tomaattimurska kattilaan ja lisää hiukan vettä. Kiehauta vesi ja lisää se ja fondikuutiot kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää pasta. Anna kiehua kunnes pasta on melkein valmista ja lisää sitten Mifu jauhis. Kun pastat on täysin kypsiä lisää sulatejuusto ja sekoita niin kauan kunnes juusto on sulanut. Lisää lopuksi haluamasi määrä oreganoa keittoon.

Suositellut julkaisut